Bestellingen

Uiteraard kun je alle mooie Brunotti producten bestellen voor jezelf en je familie. De regeling is als volgt:

  1. Via de e-shop bestellen. Je betaalt VVP+BTW> betaling via een van de geboden betaal opties.
  2. Via magazijn sale 2 x per jaar. Je betaaltsale prijzen> betaling direct PIN/CASH

Eerstegraads famillie bestellingen

Voor kopen via optie 1 moet je een account aanmaken op brunotti.com met je Brunotti mailadres. In je winkelmandje zie je je gekozen producten met de prijs en verrekende korting. Via deze weg mag je bestellingen plaatsen voor eerste graad familieleden. Hieronder vallen: partner, ouders, schoonouders, kinderen, schoonzoons, schoondochters.

Sample Sale

Twee keer per jaar wordt er een Sample Sale georganiseerd voor familie en vrienden. Tijdens deze Sample sale worden alle samples aangeboden tegen gereduceerde prijzen. De samples hebben maat M/38 voor dames en maat L/32 voor heren. Naast de samples bieden we die dag ook de gehele collectie aan met 50% korting. De Sample sale voor de zomer vindt plaats in april en voor de winter in november. Iedere medewerker mag familie en vrienden op de lijst laten zetten.

Overige relaties bestellingen

Indien vrienden of relaties niet op de Sample sale kunnen komen, dan is het nog mogelijk om bestellingen voor ze te plaatsen met 35% korting. Voorwaarde is dat je een nieuw account aanmaken met je privé e-mail adres. Deze code is dus niet overdraagbaar! 

BRUNOTTI CODE (35%) :  BUDU7-2X4QA-XBQJ3

 

Privacy Preference Center