MISSIE

Brunotti is in 1979 opgericht door de Italiaanse pro-windsurfer Claudio Brunotti. Brunotti heeft zich ontwikkeld van een custom windsurfboard merk tot een boardsport georiënteerd kleding-, hardwaren- en accessoire merk. Hierbij staat functionaliteit, kwaliteit en de connectie met boardsports altijd centraal. De Brunotti apparel en hardware collecties zijn all year round. 

VISIE

Onze visie is om een leidend globaal multiboardsports bedrijf te zijn dat mensen aantrekt in onze sporten en de bijbehorende levensstijl. Vanuit onze core business brengen we de boodschap over de boardsportlevensstijl, onafhankelijkheid, creativiteit en innovatie bij een brede doelgroep onder de aandacht. Brunotti is een mix van innovatie, authenticiteit, stijl, kwaliteit en beleving. 

KERNWAARDEN

De voortdurende wisselende weersomstandigheden vragen om een praktische en gemakkelijk te dragen uitrusting. Ondanks dat onze business en ons merk door de jaren heen is veranderd, is het signatuur van Claudio en de rijke geschiedenis van Brunotti nog steeds voelbaar in onze producten. Alles wat wij doen, kan worden teruggebracht in onze kernwaarden: 

  • Authentic 
  • Active
  • Innovative  

LOGO

Bij Brunotti kom je twee verschillende logos tegen. Een variatie op beide logo’s is met zwarte letters en witte achtergrond. Daarnaast gebruiken wij de pay-off #NOMATTERTHECONDITIONS. Alle drie deze logo’s zijn juridisch beschermd.

Typografie outlook: Calibri (automatisch ingesteld via e-mailserver)

Typografie online media: Roboto

Privacy Preference Center