E-COMMERCE

In 2020 werd een ruwe 40% van alle Brunotti omzet via E-com verkocht. Een gegeven die niet meer weg te denken is, en dus van groot belang is voor onze toekomst.

Onder E-com verstaan we twee punten:

  • Onze eigen e-com shop (E-shop.com B.V.) die onder Brunotti.com zijn sales doet. Hier bedienen we de consument rechtstreeks vanuit ons magazijn en hebben we volop B2C contract. Brunotti heeft twee mensen op E-commerce zitten. De diensten die zij hiervoor verrichten zijn logistiek, sales, backoffice, finance en marketing. De eigen e-shop is een centraal onderdeel van Brunotti omdat dit in de toekomst steeds belangrijker wordt.
  • De andere e-com sites waar we aan leveren.

# Full priced – Collection sites. Dit zijn andere aanbieders waar we vandaag de dag leveren bv Bol.com, Wehkamp, Kleertjes.com, Zalando, About you, My toys, etc………… Dit zijn dan de “normale” regular priced e-sites waar we de collecties aanbieden.

Deze sites kunnen we op 2 manieren als klant hebben:

  1. Wholesale basis (dus order, Levering en betaling via de klant. Geen B2C contact)
  2. Marktplaats constructie. Hier fungeert de site alleen als aanbieder en stelt zijn site ter beschikking maar ligt alle afhandeling bij ons.

# Discount sites: Dit zijn de sites waar we vaker aanbiedingen doen om zo onze voorraad op te ruimen. Bv Vente Prive, Otrium, Zalando Lounge, etc.

HARDWARE VIA E-COMMERCE

Op dit moment (kan veranderen) verkopen we alleen de zogenaamde “Get On Board collectie” via onze eigen en andere websites. 

Dit is een gedeelte van onze hardware collectie. Deze artikelen vinden wij ook geschikt voor e-com en normale sport distributie. Dit omvat SUP’s, waterschoentjes, poncho’s, lycra’s, skimboards, boogie boards etc. De traditionele hardware/boardsport distributie is zeer old fashioned als het om aanbieden van producten via E-com gaat. Vandaar dat wij een klein commercieel gedeelte via de sites. En de rest van de hardware via stenen winkels. 

KLIK HIER VOOR DE E-SHOP

KLIK HIER VOOR DE HARDWARE WEBSITE

Privacy Preference Center