WIE ZIJN WIJ?

Brunotti is van oudsher een windsurfmerk dat is opgericht in 1979 door de Italiaanse pro-windsurfer Claudio Brunotti. Hij settelde zich in Scheveningen en begon daar zijn eigen shaperoom voor windsurfboards. Claudio stond bekend om de kleurrijke windsurfboards die hij maakte. Daarna is hij zich verder gaan ontwikkelen in kleding en zelfs in producten voor in de sneeuw, omdat snowboarden ook een grote passie van hem was. ​

Brunotti staat voor Authenticiteit, Actief en Innovatief. Kernwaarden waar vanuit zij dagelijks opereert. Het gaat om plezier maken en jezelf uitdagen. We motiveren iedereen om te doen waar je van houdt #nomattertheconditions​!

Company Profile

Alle informatie over Brunotti vind je in onze Company profile. Daarnaast hebben wij een mooie video gemaakt die laat zien waar wij als merk voor staan.

Brand Video

Brunotti 40 years

Brunotti is een internationaal all-boardsports lifestyle-merk met distributie in meer dan 15 landen in Europa en in meer dan 38 landen over de hele wereld. Met ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen van boardsports-hardware, softgoods, zomer- / winterkleding en marketing is het merk verdeeld in verschillende industrieën. In 2019 vierden we ons 40-jarig jubileum.

Privacy Preference Center