Lunch

Er wordt van maandag t/m vrijdag geluncht in de kantine tussen 12.00 en 13.00 uur. Je bent verantwoordelijk voor je eigen lunch. Mocht je geen lunch bij je hebben, dan zit er op 500m afstand een broodjes zaak.

In- en uitloggen

Bij binnenkomst en vertrek moet je gebruik maken van je ‘druppel’. Deze ontvang je op je eerste werkdag. Hiermee wordt geregistreerd wie er allemaal in het pand is (in geval van brand) en heb je toegang tot bepaalde ruimtes die niet dagelijks standaard open zijn i.v.m. veiligheid.

Alarm

Indien je vroeg begint of tot laat werkt, moet je dit doorgeven aan een collega die in het bezit is van een sleutel en code voor het alarm. 

De persoon die het eerste binnenkomt, opent de deur, haalt het alarm eraf, zorgt dat alle rolluiken omhoog gaan en doet de lichten aan.

De persoon die als laatste weggaat, laat alle rolluiken naar beneden, doet alle lampen en muziek beneden uit, zet het alarm erop en doet de deur op slot.

Declaraties

Via onderstaand formulier kan je een declaratie indienen. Deze dient altijd getekend te worden door je leidinggevende en geef je vervolgens af bij de afdeling finance.

(Bestellen) Kantoormateriaal

Kleine kantoormaterialen (pennen, markeerstiften, enveloppen in diverse formaten, e.d.) zijn te vinden in de kasten op de begane grond in de traphal. Printpapier en grotere kantoorvoorraden, zoals dozen enveloppen zijn opgeslagen in het voorraadhok achter de keuken. Indien je iets mist, kun je terecht bij Isabelle de Graaf (binnendienst begane grond). Zij kan het voor je bestellen.

Autorisatiematrix

Vrijdagmiddagborrel

Iedere vrijdagmiddag ben je van harte welkom voor een borrel om de week mee af te sluiten en het weekend mee in te luiden. Ontspannen sfeertje, niks verplicht, maar uiteraard gezellig als je er bent!

Privacy Preference Center