Lunch

Er wordt van maandag t/m vrijdag geluncht in de kantine tussen 12.00 en 13.00 uur. Je bent verantwoordelijk voor je eigen lunch. Mocht je geen lunch bij je hebben, dan zit er op 500m afstand een broodjes zaak.

In,- en uitloggen

Bij binnenkomst en vertrek moet je gebruik maken van je ‘druppel’. Deze ontvang je op je eerste werkdag. Hiermee wordt geregistreerd wie er allemaal in het pand is (in geval van brand) en heb je toegang tot bepaalde ruimtes die niet dagelijks standaard open zijn ivm veiligheid.

Alarm

Indien je vroeg begint of tot laat werkt, moet je dit doorgeven aan een collega die in het bezit is van een sleutel en code voor het alarm. 

De persoon die het eerste binnenkomt, opent de deur, haalt het alarm eraf, zorgt dat alle rolluiken omhoog gaan en doet de lichten aan.

De persoon die als laatste weggaat, laat alle rolluiken naar beneden, doet alle lampen en muziek beneden uit, zet het alarm erop en doet de deur op slot.

Declaraties

Via onderstaand formulier kan je een declaratie indienen. Deze dient altijd getekend te worden door je leidinggevende en geef je vervolgens af bij de afdeling finance.

 

Privacy Preference Center